Over ons

Elk project is een zaak van mensen.

De klant -bouwheer- staat uiteraard steeds centraal in alle fasen van de uitvoering. Hij investeert in een bouwwerk dat hem tientallen jaren helpt bij het halen van zijn bedrijfsdoelstellingen. Een betrouwbare bouwpartner is een absolute must.

De aanvangsgesprekken gebeuren steeds met de zaakvoerder, welke de klant de juiste adviezen verschaft en ervoor zorgt dat goede afspraken worden gemaakt van bij het begin.

Professionele aanpak.

Het project wordt in onze burelen tot in de puntjes voorbereid. Uitvoeringsplannen vertalen de wensen van de bouwheer en de ,in verband met het project, gemaakte afspraken. Deze worden voorgelegd aan de klant ,ter goedkeuring en vormen de basis voor alle verdere werkzaamheden. We tekenen alles met Tekla Structures (X-Steel), waardoor een overzichtelijke kijk op het bouwvoorwerp verkregen wordt, zelfs in 3D. In deze fase wordt de nodige aandacht besteed aan zowel de stabiliteit van de volledige structuur alsook aan alle afwerkingsdetails. In onze werkplaats worden de staalstructuren met gepaste precisie aangemaakt. De eigen productie laat toe de kwaliteit alsmede de planning goed in handen te houden. De oppervlaktebehandeling wordt uitgevoerd bij gespecialiseerde bedrijven.

MAC Allaeys

Ervaren montageploegen monteren de ruwbouw structuur ,welke ,aangevuld met taken uitgevoerd door job-specifieke onderaannemers, resulteren in gebouw dat regen- en winddicht wordt afgeleverd. Het gehele project wordt nauwgezet gepland en opgevolgd door de werfleider. Hij vormt de contactpersoon tussen bouwheer en MAC Allaeys. De nadruk ligt uiteraard op kwaliteit van de uitvoering en correcte timing.

MAC Allaeys MAC Allaeys

Onze drijfveer:

Tevreden klanten maken door te bouwen

  • met zin voor detail
  • met de wil om een mooi afgewerkt geheel af te leveren
  • met plezier voor alle medewerkers

en door steeds een correcte communicatie te onderhouden met de bouwheer, voor wie het vertrouwen in onze bedrijvigheid onze beste publiciteit vormt.